Pekerjaan Penyelidikan dan Pembangunan

Pekerjaan Penyelidikan dan Pembangunan

Sertai salah satu penyedia penyelesaian semikonduktor maju paling inovatif di dunia. Micron menggabungkan minda paling pintar dalam perniagaan dengan portfolio memori paling lebar di dunia, mencipta teknologi yang digunakan oleh jenama global peneraju untuk menjadikan pengkomputeran lebih pantas, perjalanan lebih selamat, penjagaan kesihatan lebih berkesan dan banyak lagi.

Oleh kerana Micron berusaha mengembangkan kepimpinan teknologinya, kumpulan R&D akan memimpin usaha ini.. Tiada hari yang sama di R&D, kerana jurutera kami dicabar untuk bergerak melangkaui “apa yang tidak boleh diselesaikan” untuk menghasilkan produk semikonduktor paling inovatif. Sama ada idea itu lukisan pantas di atas sehelai kertas atau pada napkin di kafeteria sekalipun, idea spontan ini boleh bertukar daripada lakaran menjadi paten, prototaip dan juga teknologi baharu yang mengubah industri.

Jika anda inginkan kerjaya yang menawarkan kepuasan peribadi, komuniti global dan peluang untuk kenaikan pangkat, pertimbangkan bekerja bersama pasukan R&D.

 

Lihat kerja dalam kategori ini

Simpan Kategori sebagai Suapan RSS